top of page

Storleksguide för alla Sateljés scrunchies

Sateljé erbjuder tre olika modeller av scrunchies med två till tre storlekar av respektive modell. Alla Sateljés scrunchies är handgjorda av mycket skonsamma satinvävda tyger tillsammans med en super mjuk och stretchig resår som är anpassad efter varje modell. Alla Sateljés scrunchies går att vira tre varv runt tofsen för en stabil och hållbar uppsättning och är fortfarande lika bekväma och snygga att bära runt handleden som i håret.

 

- VARFÖR ÄR DET BRA ATT BYTA TILL SCRUNCHIES?

1. En satin klädd scrunchie är mycket skonsam mot håret eftersom att den glansiga ytan är så pass friktionslös mot håret att den förhindrar och minskar friss och trassel vid uppsättningar. 2. Satinvävda tyger har även mycket dålig absorberingsförmåga och bevarar hårets fukt, naturliga oljor och fetter. Hjälper till att hålla håret återfuktat längre tid mellan tvättdagarna.

3. Alla Sateljés scrunchies har super mjuk resår inuti och lämnar inte efter sig några hårda kanter eller ränder på håret efter uppsättningar.

4. Lika snygga och bekväma att bära runt handleden som i håret!


STORLEKSGUIDE:

Nedanför syns en samlad bild på alla Sateljés scrunchie modeller och storlekar bredvid varandra för en tydligare överblick och jämförelse. Varje storlek av respektive scrunchie modell har en diameter för bättre storleksuppfattning. Observera att diametern kan skilja några millimeter på alla scrunchies då alla är handgjorda.

 

Mer om Sateljés scrunchies:

Alla scrunchies finns att välja i sidensatin och polyestersatin. Det finns totalt 75 stycken olika färger och mönster att välja mellan. Mer information om de olika materialen hittar du här


  • BASIC modellen:

finns i tre storlekar. Large, medium och small. Denna modell, som namnet tyder på, är en vanlig standard scrunchie som passar lika bra till vardags som andra tillfällen. Skillnaden mellan storlekarna är tyget på utsidan som är olika tjockt/stort beroende på storlek, desto större storlek- desto större tyg. Nedanför syns en jämförelse av alla Sateljés BASIC scrunchies.

Alla BASIC Scrunchies har likadan och lika lång resår inuti. Resåren är anpassad efter just BASIC modellen och är super mjuk och stretchig som gör att de är lika bekväma att bära runt handleden som i håret. De går lätt att vira tre varv runt tofsen för en stabil och hållbar uppsättning.




Mer information om de olika materialen hittar du här


  • LYX modellen:

finns i två storlekar. Large och medium. Denna modell, som namnet tyder på, är en lyxigare modell av scrunchie och är extra fyllig som passar till speciella tillfällen men såklart även till vardags för den som en lyxigare look.


Skillnaden mellan storlekarna är tyget på utsidan som är olika tjockt/stort beroende på storlek, desto större storlek- desto större tyg. Nedanför syns en jämförelse av alla Sateljés LYX scrunchies.

Alla LYX Scrunchies har likadan och lika lång resår inuti. Resåren är anpassad efter just denna modell av scrunchie och är super mjuk och stretchig som gör att de är lika bekväma att bära runt handleden som i håret. De går lätt att vira tre varv runt tofsen för en stabil och hållbar uppsättning.



Mer information om de olika materialen hittar du här


  • SKINNY modellen:

finns i en storlek. One size. Denna modell, som namnet tyder på, är en tunn och diskret scrunchie som är passar till alla tillfällen. Nedanför syns en bild för bättre uppfattning om storleken

Resåren inuti är anpassad efter just denna modell av scrunchie och är super mjuk och stretchig som gör att de är lika bekväma att bära runt handleden som i håret.

De går lätt att vira tre varv runt tofsen för en stabil och hållbar uppsättning.












 

Nedanför syns alla Sateljés scrunchies samlade med mått för en tydligare och lättare jämförelse av de olika modellerna och storlekarna. Swipea för att se alla bilder.


Mer information om de olika materialen hittar du här

317 visningar0 kommentarer
bottom of page